Visum Kaapverdie

Paspoort & Visum Kaapverdie

 

Wanneer je naar de Kaapverdische Eilanden reist heb je een paspoort nodig. Er wordt geadviseerd dat je paspoort minimaal nog zes maanden geldig is. Het kan namelijk voor komen dat een bestemming een geldigheid handhaven. En je wilt natuurlijk wel zonder problemen het land binnenkomen! Voor een verblijf van minder dan 30 dagen krijg je bij aankomst op Kaapverdië een gratis visum (door middel van een stempel in je paspoort).

Voor meer informatie over de geldigheidsduur van je paspoort en meer informatie over visa op Kaapverdië kun je contact opnemen met het consulaat van Kaapverdië in Rotterdam.