Huwelijksreis Kaapverdie

Kaapverdië huwelijksreis

 

Voor een prachtige honeymoon bestemming hoef je écht niet heel ver te reizen. Als je op zoek bent naar een niet te dure, maar fantastische huwelijksreis bestemming dan is een Kaapverdische Eilanden huwelijksreis zeker aan te raden! Er zijn veel schattige hotelletjes en luxe resorts waar jullie de liefde kunnen vieren.

TIP: Wil jij de mooiste resorts en de beste huwelijksreis tips voor jullie honeymoon op Kaapverdie te weten komen? Kijk dan op de website van Huwelijksreis Wijzer!

 

Trouwen op Kaapverdië

 

Met jullie voeten in het zand en de zon op jullie hoofd trouwen, klinkt dat niet fantastisch? Een bruiloft in het buitenland is meestal een stuk prijziger dan trouwen in eigen land, maar wanneer je het vroeg plant en alles goed regelt, kunnen de kosten van een huwelijk op de Kaapverdische Eilanden meevallen. Veel resorts en hotels bieden een ‘trouwlocatie' aan. De meeste stelletjes kiezen ervoor om te trouwen op het strand, en het feest te vieren in één van de hotels.

Daarna kunnen jullie romantisch overnachten in het hotel of resort waar jullie het feest hebben gegeven, of natuurlijk in een heel ander hotel. De meest luxe hotels op Kaapverdie zijn:

  • Melia Tortuga Beach Resort & Spa Santa Maria
  • Hotel Oasis Salinas Sea
  • RIU Garopa & Funana
  • Ca Greta Appartementen